EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag är en verksamhet som finns i Lidingö. I EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edström, Claes-Olov som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Nylander, Birgitta Christina som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag på telefon 08-7581293.

Bolaget skall bedriva marknadsföring av internationell kryssningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

EMC Edstrom Marine Consulting Handelsbolag har 969697-2463 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.