Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969697-4352 är organisationsnummer för verksamheten Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lidingö som är den kommunen som Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag finns i.

Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-11-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6720482 eller genom brev på följande adress:
Barkassv. 17, 181 35, Lidingö

Bolaget skall bedriva handel med konfektyrer explosiva varor och konsultverksamhet inom försäljning ledarskap, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wind Sales & Marketing WSOM Kommanditbolag och det är Karlstedt, Stig Anders som är född 1963 och har titeln Komplementär, Karlstedt, Ragnhild Magdalena som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare,