A & B Holding Kommanditbolag

Stockholms län

Information

A & B Holding Kommanditbolag är ett företag som finns i Lidingö. I A & B Holding Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Per Nicklas Mauritz som är född 1975 och har titeln Komplementär, Johansson, Fredrik Harald som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med A & B Holding Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå A & B Holding Kommanditbolag på telefon 08-4460020.

Uthyrning av lokaler samt handel, detaljist och engross med blommor samt tillbehör såsom krukor och näring samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är A & B Holding Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

A & B Holding Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

A & B Holding Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och A & B Holding Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A & B Holding Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

A & B Holding Kommanditbolag har 969704-0336 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.