ESO Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och ESO Konsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ESO Konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ESO Konsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ESO Konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ESO Konsult Handelsbolag ska trivas.

ESO Konsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen med förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ESO Konsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är ESO Konsult Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med ESO Konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3214314.

Firman tecknas av Sune Olsson ensam..

De som är på något sätt har med ESO Konsult Handelsbolag är Olsson, Erik Sune som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Olsson, Ingrid Pia Margareta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

ESO Konsult Handelsbolag har 969706-5853 som sitt organisationsnummer.