SiP Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

SiP Consulting Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där SiP Consulting Handelsbolag finns. I Lidingö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. SiP Consulting Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket SiP Consulting Handelsbolag har haft sedan 2005-10-06. SiP Consulting Handelsbolag har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SiP Consulting Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Linnéav. 6, 181 60, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6508623.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

SiP Consulting Handelsbolag har idag 969712-7646 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för SiP Consulting Handelsbolag

Analys- och konsultverksamhet inom energi- och miljöområdet.

I SiP Consulting Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Karin Birgitta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Larsson, Lars Gunnar Erik som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .