powerplate studio stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidingö och powerplate studio stockholm Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och powerplate studio stockholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för powerplate studio stockholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

powerplate studio stockholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-06-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som powerplate studio stockholm Handelsbolag ska trivas.

powerplate studio stockholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

vi kommer att ta in 2 st maskiner som man kan gå ner i vikt av, dom tar även bort celluliter och höjer blodcirkulationen, tränar musklerna väldigt effektivt, kan även ta bort ryggskador eller förmildra som vid tex en whipplers skada. maskinerna heter powerplate och är testade och fungerar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att powerplate studio stockholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22.

Idag är powerplate studio stockholm Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med powerplate studio stockholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7655250.

Firman tecknas av Berendt, Anneli Maria..

De som är på något sätt har med powerplate studio stockholm Handelsbolag är Strand, Anneli Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

powerplate studio stockholm Handelsbolag har 969719-5692 som sitt organisationsnummer.