TekRek STHLM Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969730-1829 är organisationsnummer för verksamheten TekRek STHLM Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TekRek STHLM Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lidingö som är den kommunen som TekRek STHLM Kommanditbolag finns i.

TekRek STHLM Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-10-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för TekRek STHLM Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

TekRek STHLM Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för TekRek STHLM Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med TekRek STHLM Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7663753 eller genom brev på följande adress:
Konsul Bohmans v. 11, 181 66, Lidingö

Rekrytering av tekniska chefer, specialister samt säljare. Utveckling och optimering av organisationer.

Det finns olika personer som har en koppling med TekRek STHLM Kommanditbolag och det är Orhaug, Arne som är född 1966 och har titeln Komplementär, Orhaug, Anna Erika som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare,