J & Zou International Trading Handelsbolag

Stockholms län

Information

J & Zou International Trading Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där J & Zou International Trading Handelsbolag finns. I Lidingö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. J & Zou International Trading Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. J & Zou International Trading Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till J & Zou International Trading Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsv. 16, 181 32, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lidingö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

J & Zou International Trading Handelsbolag har idag 969730-3882 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för J & Zou International Trading Handelsbolag

Import och handel av textilier och möbler.

I J & Zou International Trading Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schagerström, Frida Josefine som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Zou, Rui som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .