BENGT SJÖBERG FÖRLAG

Stockholms län

Information

250710-XXXX är organisationsnummer för bolaget BENGT SJÖBERG FÖRLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BENGT SJÖBERG FÖRLAG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som BENGT SJÖBERG FÖRLAG finns i.

BENGT SJÖBERG FÖRLAG har varit registrerat sedan 1990-12-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BENGT SJÖBERG FÖRLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

BENGT SJÖBERG FÖRLAG är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för BENGT SJÖBERG FÖRLAG är följande:

Vill ni komma i kontakt med BENGT SJÖBERG FÖRLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Forskning samt utgivning av skrifter avseende all- män historia, genealogi, militärhistoria och för- svarsväsen samt därmed förenlig konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med BENGT SJÖBERG FÖRLAG och det är SJÖBERG, BENGT OLOF HJALMAR ROOTH som är född 1925 och har titeln Innehavare av enskild firma,