Margareta Fundin, IT & Utbildning

Stockholms län

Information

390219-XXXX är organisationsnummer för företaget Margareta Fundin, IT & Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Margareta Fundin, IT & Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Margareta Fundin, IT & Utbildning finns i.

Margareta Fundin, IT & Utbildning har varit registrerat sedan 1995-10-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Margareta Fundin, IT & Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Margareta Fundin, IT & Utbildning är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Margareta Fundin, IT & Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Margareta Fundin, IT & Utbildning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom utbildning och rådgivning samt utredning gällande användning av tele-datakommunikation i utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Margareta Fundin, IT & Utbildning och det är Fundin, Gudrun Inga Margareta som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,