Iréne Hallnäs - Dikt och Dans

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är ett av dem. Statusen för Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är att Bolaget är aktivt.

Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är ett Enskild firma och skapades 1997-09-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Iréne Hallnäs - Dikt och Dans ska trivas.

Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Dikt- och dansföreställning, dansmeditation, föredrag, författar- skap, utställning, konstnärlig rådgivning och kursverksamhet samt undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Iréne Hallnäs - Dikt och Dans och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Iréne Hallnäs - Dikt och Dans så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-844596.

.

De som är på något sätt har med Iréne Hallnäs - Dikt och Dans är Hallnäs, Irene Aurora som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Iréne Hallnäs - Dikt och Dans har 391127-XXXX som sitt organisationsnummer.