MONREPOS Företagsutveckling

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Enskild firma som heter MONREPOS Företagsutveckling. Det finns flera verksamheter som liknar MONREPOS Företagsutveckling i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

MONREPOS Företagsutveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-01-08 så har MONREPOS Företagsutveckling varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är MONREPOS Företagsutveckling och det finns fler verksamheter som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med MONREPOS Företagsutveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MONREPOS Företagsutveckling så kan ni göra det på 08-7318912.

Konsultverksamhet inom arbetsmiljö, miljöskydds- teknik och företagsekonomi, rådgivning, utbild- ning, genomförande av skyddsronder, internredovis- ning av arbetsmiljön samt deltagande i *forts*

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rantala, Raili Marjatta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

MONREPOS Företagsutveckling har 401122-XXXX som sitt organisationsnummer.