Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå

Stockholms län

Information

Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå är ett bolag som finns i Lidingö. I Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå finns det lite olika personer som är förknippade och det är Herdenberg, Agneta Tordsdotter som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå på telefon 08-7671505.

Administration, ekonomisk undervisning, medicinska utskrifter, ordbehandling, web design, grafisk design, försäljning av IT relaterad hårdvara och mjukvara, bud- och städverksamhet, catering, sömnad.

Idag är Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå av bolagstypen Enskild firma.

Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå innehar ej F-skattsedel och Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå så är det följande:

Agneta Herdenbergs ekonomi- och skrivbyrå har 420225-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.