Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone

Stockholms län

Information

I Lidingö finns det ett Enskild firma som heter Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone. Det finns flera verksamheter som liknar Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone i Stockholms län. Lidingö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-01-08 så har Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone och det finns fler verksamheter som är det i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone så kan ni göra det på 08-7655453.

Kontaktlinsoptiker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Saccone, Giovanni som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lidingö Kontaktlinser, Giovanni Saccone har 420819-XXXX som sitt organisationsnummer.