Gunilla Widengren

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och Gunilla Widengren är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Gunilla Widengren är ett av dem. Statusen för Gunilla Widengren är att Bolaget är aktivt.

Gunilla Widengren är ett Enskild firma och skapades 1996-12-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som Gunilla Widengren ska trivas.

Gunilla Widengren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bokproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunilla Widengren är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är Gunilla Widengren och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Gunilla Widengren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7319364.

.

De som är på något sätt har med Gunilla Widengren är Hammarskiöld, Märta Gunilla som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunilla Widengren har 430414-XXXX som sitt organisationsnummer.