Eva Nordlander redovisning & pension

Stockholms län

Information

Eva Nordlander redovisning & pension är ett av många företag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Eva Nordlander redovisning & pension finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eva Nordlander redovisning & pension är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-04.

Eva Nordlander redovisning & pension som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-08-28. Men sedan 2003-09-04 så har Eva Nordlander redovisning & pension varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eva Nordlander redovisning & pension så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7650907.

Lidingö arbetar för att företag som Eva Nordlander redovisning & pension ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Eva Nordlander redovisning & pension. Det finns flera företag i Stockholms län.

Bokföringsuppdrag såsom att för kunds räkning sortera och regi- strera verifikat. Ta fram underlag för momsredovisning och deklaration. Ta fram balans och resultatrapportera. Göra bokslut. Rådgöra i pensionsfrågor vid pensionsavgång.

Firmatecknare för Eva Nordlander redovisning & pension är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eva Nordlander redovisning & pension och det är följande personer, Nordlander, Eva Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Eva Nordlander redovisning & pension är 430713-XXXX.