Firma Margareta Jonsbo-Modén

Stockholms län

Information

Firma Margareta Jonsbo-Modén hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Firma Margareta Jonsbo-Modén finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Margareta Jonsbo-Modén tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Margareta Jonsbo-Modén har haft sedan 1994-01-01. Firma Margareta Jonsbo-Modén har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Margareta Jonsbo-Modén så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8444115.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Margareta Jonsbo-Modén har idag 430730-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Margareta Jonsbo-Modén

Import och export av modeartiklar, ekonomisk redo- visning, översättningar samt kontorsadministration

I Firma Margareta Jonsbo-Modén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsbo Modén, Ingeborg N Margareta M som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .