FILMPOINT STOCKHOLM

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och FILMPOINT STOCKHOLM är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FILMPOINT STOCKHOLM är ett av dem. Statusen för FILMPOINT STOCKHOLM är att Bolaget är aktivt.

FILMPOINT STOCKHOLM är ett Enskild firma och skapades 1992-11-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där företaget finns i jobbar för att företag som FILMPOINT STOCKHOLM ska trivas.

FILMPOINT STOCKHOLM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Produktion av reklam-, industri- och pr filmer, spel- och kortfilm, konsult- uppdrag inom audiovisuell media och journalistik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FILMPOINT STOCKHOLM är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är FILMPOINT STOCKHOLM och det finns flera företag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med FILMPOINT STOCKHOLM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7663674.

.

De som är på något sätt har med FILMPOINT STOCKHOLM är NOWINSKI, GREGOR som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FILMPOINT STOCKHOLM har 450101-XXXX som sitt organisationsnummer.