ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa

Stockholms län

Information

ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa är ett företag som finns i Lidingö. I ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Ann Elsa Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa på telefon 08-7653618.

Tjänster inom verksamhetsområdet fysisk planering och samhällsbyggande.

Idag är ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa av bolagstypen Enskild firma.

ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-21 och ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa så är det följande:

ARKALI - Ann Lindqvist Arkitekt sar/msa har 460222-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.