Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby

Stockholms län

Information

Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby är ett bolag som finns i Lidingö. I Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby finns det lite olika personer som är förknippade och det är Landgren, Märta Yvonne som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby på telefon 08-7657945.

Medicinsk fotvård.

Idag är Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby av bolagstypen Enskild firma.

Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby så är det följande:

Hälsojourens Medicinska Fotvård i Baggeby har 460903-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.