Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service

Stockholms län

Information

Fastighetsservice såsom trappstädning, underhåll av fjärrvärmecentral, mindre reparationer, gräsklippning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Lidingö så är Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1995-11-09 så skapades Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service och verksamheten är har F-skattsedel Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service har haft det sedan 1995-01-01.

Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

480510-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service så går det att nå dem via telefon på 08-7675751 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lasse Krafts Fastighets & Trädgårds Service är Kraft, Lars George som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .