newhome yvonne tingström

Stockholms län

Information

480527-XXXX är organisationsnummer för företaget newhome yvonne tingström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som newhome yvonne tingström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som newhome yvonne tingström finns i.

newhome yvonne tingström har varit registrerat sedan 2005-11-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för newhome yvonne tingström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

newhome yvonne tingström är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för newhome yvonne tingström är följande:

Vill ni komma i kontakt med newhome yvonne tingström så kan ni göra det på telefon genom 070-8100166 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförmedling - ekonomi - juridik samt därmed förenlig verksamhet. Spa, hud och hälsa samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med newhome yvonne tingström och det är Tingström, Yvonne Elisabeth som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,