Mias Kökskonsult

Stockholms län

Information

500117-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mias Kökskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mias Kökskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Mias Kökskonsult finns i.

Mias Kökskonsult har varit registrerat sedan 1996-09-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mias Kökskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mias Kökskonsult är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Mias Kökskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mias Kökskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av köksutrustning till restauranger och storkök, försäljning av presentartiklar såsom exempelvis julkorgar med choklad och lax samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mias Kökskonsult och det är Carde, Marija som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,