Alrike Form Lidingö

Stockholms län

Information

Alrike Form Lidingö hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Alrike Form Lidingö finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Alrike Form Lidingö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Alrike Form Lidingö har haft sedan 2000-05-15. Alrike Form Lidingö har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alrike Form Lidingö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7660596.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Alrike Form Lidingö har idag 500921-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alrike Form Lidingö

Original design - reklam, samt utveckling av prototyper samt produktion av presentartiklar.

I Alrike Form Lidingö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erickson, Eva Gerd Lillemor som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .