HALI Rugs & Books

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och HALI Rugs & Books är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HALI Rugs & Books är ett av dem. Statusen för HALI Rugs & Books är att Bolaget är aktivt.

HALI Rugs & Books är ett Enskild firma och skapades 1990-08-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HALI Rugs & Books ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rådgivnings- och utbildningsverksamhet inom information och marknadsföring, produktion och försäljning av informations- material, fotografering, journalistik och konstnärlig verksamhet samt import och marknadsföring av textilier, mattor och inred- ningsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HALI Rugs & Books inte är momsregistrerat.

Idag är HALI Rugs & Books och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med HALI Rugs & Books så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7651231.

.

De som är på något sätt har med HALI Rugs & Books är Albertsson, Albert Evald Ingemar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HALI Rugs & Books har 501003-XXXX som sitt organisationsnummer.