Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice är ett företag som finns i Lidingö. I Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hannila, Mauri Sakari som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice på telefon 08-7662088.

Bygg och fastighetsservice.

Idag är Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice så är det följande:

Mauri Hannila Bygg & Fastighetsservice har 501011-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.