ARKAY - Software Services

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lidingö och ARKAY - Software Services är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ARKAY - Software Services är ett av dem. Statusen för ARKAY - Software Services är att Bolaget är aktivt.

ARKAY - Software Services är ett Enskild firma och skapades 2007-02-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ARKAY - Software Services ska trivas.

ARKAY - Software Services är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utveckling av mjukvara på uppdrag. Freelance vapenskribent

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ARKAY - Software Services är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är ARKAY - Software Services och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med ARKAY - Software Services så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9385316.

.

De som är på något sätt har med ARKAY - Software Services är Knoll, Roman som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ARKAY - Software Services har 510202-XXXX som sitt organisationsnummer.