T H Eriksson Konsult

Stockholms län

Information

520405-XXXX är organisationsnummer för bolaget T H Eriksson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T H Eriksson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som T H Eriksson Konsult finns i.

T H Eriksson Konsult har varit registrerat sedan 2007-01-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T H Eriksson Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

T H Eriksson Konsult är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för T H Eriksson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med T H Eriksson Konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

IT-konsult.

Det finns olika personer som har en koppling med T H Eriksson Konsult och det är Eriksson, Tuula Helena som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,