Allsvets Bygg & Smide i Lidingö

Stockholms län

Information

Allsvets Bygg & Smide i Lidingö hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Allsvets Bygg & Smide i Lidingö finns. I Lidingö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Allsvets Bygg & Smide i Lidingö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Allsvets Bygg & Smide i Lidingö har haft sedan 2001-08-20. Allsvets Bygg & Smide i Lidingö har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Allsvets Bygg & Smide i Lidingö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54067744.

Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Allsvets Bygg & Smide i Lidingö har idag 540611-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Allsvets Bygg & Smide i Lidingö

Tillverkning och montering av smideskonstruktioner samt diverse reparationer inom samma område. Byggnads och smidessektorn.

I Allsvets Bygg & Smide i Lidingö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson, Lars Håkan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .