ARNE DANELL TAXI OCH BUD

Stockholms län

Information

541021-XXXX är organisationsnummer för bolaget ARNE DANELL TAXI OCH BUD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARNE DANELL TAXI OCH BUD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som ARNE DANELL TAXI OCH BUD finns i.

ARNE DANELL TAXI OCH BUD har varit registrerat sedan 1992-01-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ARNE DANELL TAXI OCH BUD så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ARNE DANELL TAXI OCH BUD är och det finns flera bolag i Lidingö som också är .

Firmatecknare för ARNE DANELL TAXI OCH BUD är följande:

Vill ni komma i kontakt med ARNE DANELL TAXI OCH BUD så kan ni göra det på telefon genom 08-7675121 eller genom brev på följande adress:

Taxi- och budtransporter

Det finns olika personer som har en koppling med ARNE DANELL TAXI OCH BUD och det är Danell, Arne som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,