Jupiterfilm Videoproduktioner

Stockholms län

Information

Jupiterfilm Videoproduktioner är ett av många verksamheter som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Jupiterfilm Videoproduktioner finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jupiterfilm Videoproduktioner är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-01.

Jupiterfilm Videoproduktioner som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-09-03. Men sedan 2000-01-01 så har Jupiterfilm Videoproduktioner varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jupiterfilm Videoproduktioner så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7678838.

Lidingö arbetar för att verksamheter som Jupiterfilm Videoproduktioner ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jupiterfilm Videoproduktioner. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Videoproduktioner, bl.a. i form av konsulteringar av filmer till videor, dokumentationer av olika slag, kopieringar av filmer, ljudbandsöverföring till musikkasetter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jupiterfilm Videoproduktioner är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jupiterfilm Videoproduktioner och det är följande personer, Lindblom, Mats Carl Erik som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jupiterfilm Videoproduktioner är 541023-XXXX.