Kadric Taxi

Stockholms län

Information

541128-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kadric Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kadric Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Kadric Taxi finns i.

Kadric Taxi har varit registrerat sedan 2005-01-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kadric Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Kadric Taxi är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Kadric Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kadric Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-56035163 eller genom brev på följande adress:

Taxiverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kadric Taxi och det är Kadric, Jusuf som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,