Graphic design & Photo SAK

Stockholms län

Information

550301-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Graphic design & Photo SAK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Graphic design & Photo SAK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som Graphic design & Photo SAK finns i.

Graphic design & Photo SAK har varit registrerat sedan 1987-12-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Graphic design & Photo SAK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-09.

Graphic design & Photo SAK är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för Graphic design & Photo SAK är följande:

Vill ni komma i kontakt med Graphic design & Photo SAK så kan ni göra det på telefon genom 08-7650760 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva grafisk formgivning (layout av trycksaker, illustration, bildbehandling, scanning), konsultverksamhet inom ovanstående områden samt inom varumärkeshantering. Bolaget skall även bedriva fotografering och ekonomisk förvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Graphic design & Photo SAK och det är Kjellgren, Sten Axel som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,