MARIE NORELL DESIGN

Stockholms län

Information

550725-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MARIE NORELL DESIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MARIE NORELL DESIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidingö som är den kommunen som MARIE NORELL DESIGN finns i.

MARIE NORELL DESIGN har varit registrerat sedan 1983-02-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MARIE NORELL DESIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

MARIE NORELL DESIGN är och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är .

Firmatecknare för MARIE NORELL DESIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med MARIE NORELL DESIGN så kan ni göra det på telefon genom 08-7672812 eller genom brev på följande adress:

Formgivning av möbler samt inredningsuppdrag

Det finns olika personer som har en koppling med MARIE NORELL DESIGN och det är Norell Möller, Marie Cecilia som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,