Aktiebolaget Filimo

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Aktiebolaget Filimo är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Filimo är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Filimo är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Filimo är ett Aktiebolag och skapades 1941-04-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Filimo ska trivas.

Aktiebolaget Filimo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Filimo är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Aktiebolaget Filimo Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Filimo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5154465.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Lundström, Björn Ossian Harald -Schönning, Nils Lennart Samuel i förening med en av -Andersson, Solveig Marianne -Stolt, Bert Gunnar Evert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Filimo är Lundström, Björn Ossian Harald som är född 1948 och har titeln VD, Lundström, Björn Ossian Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönning, Nils Lennart Samuel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Solveig Marianne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolt, Bert Gunnar Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Filimo har 556040-0805 som sitt organisationsnummer.