Lidingöhem Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lidingöhem Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lidingö här finns det många olika Aktiebolag. Lidingöhem Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Lidingö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lidingöhem Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556047-6078.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7674800 alternativt besöka eller skicka post till Lidingöhem Aktiebolag på följande adress Sturev. 27, 181 32, Lidingö.

Lidingöhem Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Lidingöhem Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Samuelsson, Björn Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , Gustafsson, Jenny Susanna som är född 1971 och har titeln Suppleant . Källenfors, Roland Adam Daniel som är född 1972 och har titeln Suppleant . Ljungberg, Per Göran Ragnar som är född 1932 och har titeln Suppleant . Lofalk, Dag Georg Lambert som är född 1953 och har titeln Suppleant . Malhed, Martti Juhani som är född 1938 och har titeln Suppleant . Ringblom, Sven Göran Hugo som är född 1944 och har titeln Suppleant . Sacklén, Nils Jörgen Tom Lars som är född 1935 och har titeln Suppleant . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att köpa, sälja, äga, förvalta och upplåta nyttjanderätt till fastigheter, tomträtter, hus eller delar därav, att bygga bostäder, lokaler och kollektiva anordningar samt att bedriva därmed sammanhängande verksamhet.