Lidingö Förrådscenter AB

Stockholms län

Information

Lidingö Förrådscenter AB är en verksamhet som finns i Lidingö. I Lidingö Förrådscenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Timonen, Monica Anja Louise som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Timonen, Lars Martin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grew Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidingö Förrådscenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lidingö Förrådscenter AB på telefon 08-54481140.

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning, handel med lös och fast egendom - företrädesvis värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidingö Förrådscenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidingö Förrådscenter AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lidingö Förrådscenter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lidingö Förrådscenter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidingö Förrådscenter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lidingö Förrådscenter AB har 556050-5926 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.