AGA Gas Aktiebolag

Stockholms län

Information

556069-8119 är organisationsnummer för verksamheten AGA Gas Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AGA Gas Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som AGA Gas Aktiebolag finns i.

AGA Gas Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-10-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AGA Gas Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AGA Gas Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AGA Gas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bäckvall, Jan Ingmar -Fiskvatn, Marianne Toresdotter -Gebro, Stig Olof -Olenius, Tiina Helena -Schalin, Kiuru Marketta -Stylander, Klas Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med AGA Gas Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7311000 eller genom brev på följande adress:
Agav. 11, 181 70, Lidingö

Föremålet för bolagets verksamhet är att för egen eller annans räkning bedriva tillverkning, handel och distribution företrädesvis inom områdena gas, svets och läkemedel, samt utrustning för produktion, lagring och distribution av gas, tillhandahållande av sjukvårdsutrustning, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AGA Gas Aktiebolag och det är Fiskvatn, Marianne Toresdotter som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Olenius, Tiina Helena som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Stylander, Klas Fredrik som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Gebro, Stig Olof som är född 1950 och har titeln VD, Gebro, Stig Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckvall, Jan Ingmar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeEngman, Jan Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nordberg, Bo Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Schalin, Kiuru Marketta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESGlandin, Lars Peeter som är född 1953 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorNackstad, Caj Stenson som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor