Aktiebolaget Emerentia

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Aktiebolaget Emerentia är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Emerentia är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Emerentia är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Emerentia är ett Aktiebolag och skapades 1961-04-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Emerentia ska trivas.

I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel och förmedling av värdehandlingar och fastigheter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Emerentia inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Emerentia Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Emerentia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7655711.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Emerentia är Gave, Jean Louis Philippe som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fischer, Per Jacob Walter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Emerentia har 556078-1188 som sitt organisationsnummer.