Lärargården Festvåning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillaga, servera mat i festvåning och i cateringverksamhet och skall utföra bokföringstjänster och marknadsföringstjänster och äga och förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lärargården Festvåning Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Lärargården Festvåning Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1964-10-20 så skapades Lärargården Festvåning Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556094-5775 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidingö.

Just nu är Lärargården Festvåning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lärargården Festvåning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-58017142 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av Lindström, Karl Magnus och Rosenthal, Teodor Lennart Otto var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lärargården Festvåning Aktiebolag är Lindström, Karl Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenthal, Teodor Lennart Otto som är född 1931 och har titeln Suppleant, Kökeritz, Jan Axel Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .