Carlson & Haggren Aktiebolag

Stockholms län

Information

Carlson & Haggren Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lidingö. Det är nämligen den kommunen som Carlson & Haggren Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carlson & Haggren Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Carlson & Haggren Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1965-03-12. Men sedan 1980-01-01 så har Carlson & Haggren Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brunkullav. 9, 197 34, Bro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlson & Haggren Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7662004.

Lidingö arbetar för att bolag som Carlson & Haggren Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlson & Haggren Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva försäljning av kapitalvaror företrädesvis inom sömnad och därtill hörande produkter. Bolaget skall även bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom sömnad, över- sättningstjänster, administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlson & Haggren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlson & Haggren Aktiebolag och det är följande personer, Rahm, Lars Thord Lennart som är född 1945 och har titeln Likvidator, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carlson & Haggren Aktiebolag är 556097-1144.