PDM, Performance Development Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

PDM, Performance Development Management Aktiebolag är ett bolag som finns i Lidingö. I PDM, Performance Development Management Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alberts, Bengt Eric Gunnar som är född 1944 och har titeln VD, Alberts, Bengt Eric Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Alberts, Ingrid Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nordberg, Anna Birgitta Christina som är född 1973 och har titeln Revisor, Pilot Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PDM, Performance Development Management Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PDM, Performance Development Management Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom företagsledning, verksamhetsutveckling och internationell handel samt import och export av maskinkomponenter (för verkstads-, cellulosa-, läkemedelsindustri) och därmed förenlig verksamhet.

Idag är PDM, Performance Development Management Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PDM, Performance Development Management Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PDM, Performance Development Management Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PDM, Performance Development Management Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PDM, Performance Development Management Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

PDM, Performance Development Management Aktiebolag har 556115-1068 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.