Pygmé Musikförlag Aktiebolag

Stockholms län

Information

556129-3274 är organisationsnummer för verksamheten Pygmé Musikförlag Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pygmé Musikförlag Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidingö som är den kommunen som Pygmé Musikförlag Aktiebolag finns i.

Pygmé Musikförlag Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-10-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pygmé Musikförlag Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Pygmé Musikförlag Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidingö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pygmé Musikförlag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pygmé Musikförlag Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Norrg. 37, 703 56, Örebro

Bolaget skall bedriva produktion inom nöjesbranschen och musikförlagsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pygmé Musikförlag Aktiebolag och det är Ramel, Mikael som är född 1949 och har titeln VD, Ramel, Mikael som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramel, Charlotte som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ramel, Susanna Ragnarsdotter som är född 1920 och har titeln Suppleant, Sterner, Elisabeth Maria som är född 1958 och har titeln Revisor, E.ON ES Sverige AB som är född och har titeln Revisor