Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Lidingö som är den kommunen där Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag finns. I Lidingö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ryttarv. 18, 181 41, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7673818.

Lidingö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag har idag 556134-2501 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom information, public relations och marknadsföring samt härmed förenlig verksamhet.

I Faktab Faktaredaktionen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reinecke Nordahl, Carin Margaretha som är född 1944 och har titeln VD, Reinecke Nordahl, Carin Margaretha som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordahl, Lars Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordahl, Lars Peter som är född 1974 och har titeln Suppleant, Olde, Petrus som är född 1930 och har titeln Revisor, .