Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnuson, Johan Charles Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnuson, Erik Axel Lennart som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnuson, Björn Carl Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Bo Erik Gerhard som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag på telefon 08-7679919.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet, äga och förvalta fast eller lös egendom, bedriva medicinteknisk rådgivning, bolaget skall också bedriva import och försäljning av hälsoprodukter, företrädesvis vitaminer, mineraler, munvårdsprodukter m m för människor och husdjur samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-07-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lennart Magnuson Ingenjörsbyrå Aktiebolag har 556141-3815 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.