Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag ska trivas.

Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva oprikerverksamhet, synvårdsverksamhet, samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7315050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag är Olsson, Eva Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rothman, Roland Uno som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlston Larsen, Ingrid Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Vestman, Kjell Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Revev AB som är född och har titeln Revisor, .

Leg. Optiker Ingvar Ohlsson Aktiebolag har 556142-0893 som sitt organisationsnummer.