Falck Räddningskår Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidingö och Falck Räddningskår Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Falck Räddningskår Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Falck Räddningskår Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Falck Räddningskår Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-01-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Lidingö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Falck Räddningskår Aktiebolag ska trivas.

Falck Räddningskår Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidingö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva räddnings- verksamhet i alla former liksom handel med för sådan verksamhet erfordeligt material, ävensom att utveckla och leverera räddningstjänster och utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Falck Räddningskår Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Falck Räddningskår Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidingö.

Vill man komma i kontakt med Falck Räddningskår Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7314000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Falck Räddningskår Aktiebolag är Lagercrantz, Johan Ludvig som är född 1949 och har titeln VD, Lagercrantz, Johan Ludvig som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mortensen, Poul Flemming som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aam, Öystein som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rose Andersen, Erik Emil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Borg, Eeva Kaarina som är född 1952 och har titeln SuppleantPedersen, Rasmus Hermann som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Falck Räddningskår Aktiebolag har 556174-7097 som sitt organisationsnummer.