Lidingö Import Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lidingö Import Aktiebolag är ett företag som finns i Lidingö. I Lidingö Import Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmqvist, Anna Gudrun Lovisa som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Bror Ingvar som är född 1928 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidingö Import Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidingö Import Aktiebolag på telefon 08-7315360.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av ljus och servetter, import och försäljning av presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidingö Import Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lidingö Import Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Lidingö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidingö Import Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lidingö Import Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidingö Import Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lidingö Import Aktiebolag har 556187-4651 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.