Nils Lundholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier, värdepapper samt byggnadsentreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nils Lundholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är Nils Lundholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1975-01-15 så skapades Nils Lundholm AB och företaget är har F-skattsedel Nils Lundholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nils Lundholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556188-8701 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidingö.

Just nu är Nils Lundholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nils Lundholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-2651818 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nils Lundholm AB är Lundholm, Nils David som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Anton Kristofer som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jormvik, Gustav Lennart Samuel som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .