C.R. Hintze Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import och export av produkter inom områdena elektronik, elektronisk optik, optik, fysik, kemi och biologi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C.R. Hintze Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidingö så är C.R. Hintze Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Lidingö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lidingö och i Stockholms län. Redan 1978-06-05 så skapades C.R. Hintze Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel C.R. Hintze Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

C.R. Hintze Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556197-3933 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lidingö.

Just nu är C.R. Hintze Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C.R. Hintze Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7655080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom C.R. Hintze Aktiebolag är Hintze, Anders Richard Folke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hintze, Ann-Charlotte Signe Kristina som är född 1937 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .